Meny

Enegic logo

Elbilsladdning för Bostadsrättsförening och samfällighet

shape

Värna din BRFs elsäkerhet!

Ta reda på er fastighets individuella förutsättningar inför en eventuell installation av elbilsladdare!

Vilket effektutrymme finns tillgängligt för elbilsladdning?

Vi upp vår egenutvecklade produkt Enegic Monitor och ger er efter tre månader svar på hur stort det totala effektutrymmet för elbilsladdning är i er fastighet!

Minska föreningens kommande effektavgifter!

Vi hjälper er minimera merkostnader för nätbolagens nya effektavgifter genom att planera installationen och effektuttaget på förhand.

Enegic BRF - Oberoende tjänst inför en installation av laddplatser i er bostadsrättsförening eller samfällighet

På Enegic tror vi på att göra saker i rätt ordning samt på att använda data som ett beslutsstöd inför en installation av laddboxar. En laddboxinstallation oavsett storlek är ett stort ingrepp på er fastighets elinfrastruktur och om det görs i blindo leder detta ofta till problem längre fram när antalet laddplatser ska utökas.

Därför erbjuder vi sedan den 1/1 2022 möjlighet för bostadsrättsföreningar som befinner sig i processen att upphandla nya eller expandera det befintliga antalet laddplatser en oberoende tjänst som kommer att göra ert beslut enklare och tydligare genom att ge er full koll på fastighetens elektriska förutsättningar innan man går vidare och väljer leverantör av laddbox och lastbalanseringslösning.

Tyvärr erbjuder vi inte tjänsten i hela Sverige och förbehåller oss rätten att göra ändringar i tjänstens utformning och upplägg.

Kontakt

Vid intresse eller frågor vänligen kontakta oss på telefonnummer 08-564 860 60 eller på support@enegic.com


Elbil i BRF

Innan du installerar elbilsladdare i din BRF!

Vad du som BRF bör tänka på innan du installerar elbilsladdare i din Bostadsrättsförening eller samfällighet.