Meny

Enegic logo

Dynamisk lastbalansering för Zaptecs Go & Pro

Enegic Monitor är vår lösning för lastbalansering med kompatibilitet mot laddboxarna Zaptec Go och Zaptec Pro

shape

För fastigheter i alla storlekar

Enegic Monitor klarar av att lastbalansera din Zaptec laddare i fastigheter med huvudsäkring från 16A upp till 2500A

Flerpunktsmätning

Enegics Monitor bygger på principen kring flerpunktsmätning. Det är en framtidsäkrad lösning som fungerar bra för alla fastigheter

Busenkel installation

Enegic Monitor kan installeras i samband med installation av din Zaptec laddare eller som retrofit efter att laddaren är på plats.

Dynamisk lastbalansering för Zaptec Go & Pro

Enegic Monitor är fullt kompatibel med alla laddboxar från Zaptec. Genom en installation av vår lösning för lastbalansering skyddar du fastighetens huvudsäkring och får en bättre koll över din elbilsladdning.

Enegics lösning för lastbalansering av Zaptecs laddboxar

Enegics dynamiska lastbalansering är fullt integrerade med Zaptec-platformen och sköter all kommunikation som krävs för att Zaptec ska kunna sköta lastbalanseringen mellan boxen, hemmet eller ett laddkluster.

I praktiken innebär detta att vi rapporterar in det momentana effektvärdet till boxen som därefter gör det bästa tänkbara med det effekturtymme som vi rapporterar finns tillgängligt.

Hur installerar man Enegic Monitor för lastbalansering av Zaptec?

Installationen genomförs förmodligen av en certifierad elektriker. I praktiken häktar man på våra sensorer runt fastighetens inkommande elledningar L1, L2 och L3 så nära inkommande central som möjligt. Därefter sätter installatören upp lastbalanseringen genom att följa manualen och innan installationen är avslutad ska installatör också gå igenom vår checklista för färdig installation av Zaptec laddbox med Enegics lastbalansering

Vad Enegic gillar med Zaptec

1. Fantastisk portal för användaren

Installationsanvisning Enegic Monitor

Konfigurationsanvisning Enegic Monitor