Enegic
🇸🇪

Dynamisk lastbalansering för Charge Amps laddboxar

Enegic Monitor är vår lösning för lastbalansering med kompatibilitet mot laddboxarna Halo och Aura

shape

För fastigheter i alla storlekar

Enegic Monitor klarar av att lastbalansera din Charge Amps laddare i fastigheter med huvudsäkring från 16A upp till 2500A

Flerpunktsmätning

Enegics Monitor bygger på principen kring flerpunktsmätning. Det är en framtidsäkrad lösning som fungerar bra för alla fastigheter

Busenkel installation

Enegic Monitor kan installeras i samband med installation av din Charge Amps laddare eller som retrofit efter att laddaren är på plats.

Dynamisk lastbalansering för Charge Amps Halo och Aura

Enegic Monitor är fullt kompatibel med alla laddboxar från Charge Amps. Genom en installation av vår lösning för lastbalansering skyddar du fastighetens huvudsäkring och får en bättre koll över din elbilsladdning.

Enegics lösning för lastbalansering av Charge Amps laddboxar

Enegics lastbalansering är fullt integrerade med Charge Amps produkter. Genom vår gemensamma integration sköter vi den kommunikation som krävs för att Charge Amps ska kunna sköta lastbalanseringen mellan enskilda boxar, ett laddkluster och hemmet.

I praktiken innebär detta att vi rapporterar in det momentana effektvärdet till Charge Amps Cloud som därefter gör det bästa tänkbara med det effekturtymme som vi rapporterar finns tillgängligt.

Hur installerar man Enegic Monitor för lastbalansering av Charge Amps?

Installationen genomförs av certifierad elektriker. I praktiken häktar man på våra sensorer runt fastighetens inkommande elledningar L1, L2 och L3 så nära inkommande central som möjligt. Därefter sätter installatören upp lastbalanseringen genom att följa manualen och innan installationen är avslutad ska installatör också gå igenom vår checklista för färdig installation av Charge Amps laddbox med Enegics lastbalansering

Vad är skillnaden mellan Amp Guard och Enegic Monitor?

Charge Amps egen lösning för att samla in det momentana effektvärdet kallas Amp Guard. Enegic Monitor är ett alternativ till Amp Guard och de båda enheterna fungerar på samma sätt i sin funktion.

Installationsmanual Enegic Monitor Charge Amps integration

Enegic Monitor Charge Amps Halo / Aura

Vad Enegic gillar med Charge Amps

1. Kompetent lastbalanseringsalgoritm i molnet

2. Unikt grepp kring laddkabeln med display i handtaget

Installationsanvisning Enegic Monitor

Konfigurationsanvisning Enegic Monitor

Vanliga frågor om Charge Amps lastbalansering

Questionmark icon

Hur kommunicerar Enegic Monitor med Charge Amps laddare?

shape

shape

Vår data lagras i Sverige.