Meny

Enegic logo

Perific eller Enegic?

Efter att ha jobbat med två namn i flera år är det dags för Perific att ta sin rättmätiga plats i rampljuset.

Perific eller Enegic?

Sedan företagets start har vi arbetat med två namn: Enegic, som varit både vår produkt och vårt ansikte utåt, samt Perific Technologies, vilket är vårt moderbolag. Vi får ofta in frågor om varför våra mailadresser men inte vår domän är perific.com, varför vår besöksadress står som Perific och inte Enegic och vilket namn som egentligen gäller. Nu är det äntligen dags att göra slut på förvirringen och låta Perific hamna i rampljuset.

Perific, Enegic.

Förutom att vi tror att det här kommer att minska villervallan för alla (inklusive oss själva) så tror vi också att Perific bättre representerar vår verksamhet. Därför kommer nu namnet Enegic att successivt fasas ut medan Perific, som ju är vårt egentliga namn, får ta sin rättmätiga plats i effektstyrningsvärlden.

Det här har varit planerat sedan länge och vi kunde inte vara gladare över att det nu äntligen är läge för att ta chansen att gå tillbaka till vårt faktiska namn. Under denna övergångsperiod kommer hemsidan att kunna innehålla bilder och text där det står både Enegic och Perific.

Om ni har några frågor kring detta kan ni kontakta Gustav Dafnäs på gustav.dafnas@perific.com.